Belastingaangifte particulieren

Wij verzorgen naast aangiftes voor bedrijven ook belastingaangiftes voor particulieren.Wij doen dit met dezelfde betrokkenheid als bij onze zakelijke klanten. Daarom kunt u de belastingaangifte met een goed gevoel aan ons overlaten.

Ook voor een particulier kan een belastingaangifte ingewikkeld zijn. Wij zijn zeer goed op de hoogte van alle aftrekposten en fiscale wetgeving, waardoor u vaak meer geld terugkrijgt of minder hoeft te betalen dan als uzelf de aangifte had ingevuld. Wij kunnen u ook helpen met nadere uitleg over een belastingaanslag of het indienen van bezwaren.

Wat heb ik nodig voor een belastingaangifte?
Via onze “checklist 2020” kunt u alle papieren bij elkaar zoeken en er zeker van zijn dat u niks bent vergeten. Dit lijstje werkt ook echt als een checklist, dus als u bijvoorbeeld geen koopwoning heeft kunt u uiteraard ook geen stukken over de koopwoning aanleveren, dan is dit onderdeel niet voor u van toepassing. Doel van de checklist is zodat wij zeker weten dat er geen zaken vergeten worden. U kunt de checklist hier downloaden.
Kunnen jullie ook bij mij langs komen voor een belastingaangifte?
Voor Emmen en omgeving is het ook mogelijk dat wij op afspraak bij u thuis komen. Neemt u contact met ons op voor een afspraak
Kan ik ook s'avonds een afspraak maken voor een belastingaangifte?
Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen op een avond bij u langs komen maar een afspraak op kantoor in de avond uren is ook mogelijk. Neemt u contact met ons op voor een afspraak.
Krijg ik een kopie van de door jullie ingediende aangifte?
Ja, u krijgt van ons altijd een kopie van de door ons ingediende aangifte, dit kan digitaal of op papier afhankelijk van uw eigen voorkeur.
Hebben jullie ook mijn DIGID code nodig?
Nee, wij hebben uw DIGID code niet nodig. Ook hoeft u ons niet te machtigen. Uw DIGID code is persoonlijk en hoort u niet af te geven aan derden, ook niet aan een accountant of belastingadviseur. Wij hebben een rechtstreeks “contract” met de belastingdienst, aangiftes worden ingestuurd onder onze eigen soort van “DIGID” code. Hierdoor weet de belastingdienst dat de aangifte via ons is gekomen.
Hebben jullie inzage in de vooraf ingevulde gegevens van de belastingdienst?
Wij hebben niet standaard inzage in uw gegevens die al bij de belastingdienst bekend zijn. Wij kunnen dit aanvragen maar voor het duurt een paar weken voordat wij deze informatie hebben. Omdat wij deze informatie van de belastingdienst toch moeten beoordelen aan de hand van uw documenten raden wij u aan gewoon de benodigde documenten aan te leveren.
Kijken jullie ook of ik recht heb op bepaalde toeslagen?
Ja, als wij de aangifte afgerond hebben controleren wij altijd of u recht heeft op bepaalde toeslagen en zullen u hiervan op de hoogte brengen. Is dit het geval dan bieden wij u aan (tegen meerprijs) om deze toeslagen voor u aan te vragen.

Tarieven

Er zijn bij ons drie mogelijkheden betreft de uitvoer van de aangiftes. Wij kunnen deze aangifte bij ons op kantoor verzorgen of bij u thuis, dit kan eventueel ook in de avonduren. Afhankelijk daarvan is er een prijsverschil:

Belastingaangiftes bij de klant thuis:
Belastingaangifte particulieren vanaf € 80,- (incl. BTW).
Belastingaangifte particulieren partner € 30,- (incl. BTW).
Onderstaande alleen als er ook een belastingaangifte wordt verzorgd:
Toeslagen aanvragen of wijzigen (huur-, zorg-, kindertoeslag en kinderopvang) € 30,- (incl. BTW).
Voorlopige belastingaangifte particulieren € 30,- (incl. BTW).

Belastingaangiftes samen met u op ons kantoor:
Belastingaangifte particulieren € 65,- (incl. BTW).
Belastingaangifte particulieren € 25,- (incl. BTW).
Toeslagen aanvragen of wijzigen (huur-, zorg-, kindertoeslag en kinderopvang) € 30,- (incl. BTW).
Voorlopige belastingaangifte particulieren € 30,- (incl. BTW).

Belastingaangiftes op kantoor:(U levert de papieren bij ons in)
Belastingaangifte particulieren € 55,- (incl. BTW).
Belastingaangifte particulieren partner € 20,- (incl. BTW).
Toeslagen aanvragen of wijzigen ( huur-, zorg-, kindertoeslag en kinderopvang) vanaf € 25,- (incl. BTW).
Voorlopige IB aangifte particulieren vanaf € 25,- (incl. BTW).
M-Biljet particulieren € 90,- (incl. BTW).
M-Biljet particulieren partner € 60,- (incl. BTW).

Bel ons direct voor een afspraak op 0591-546230