Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!

doorJoeri Schippers

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!

Eenvoudig uw administratie aanleveren en inzien? Altijd en overal?… Het kan met de app van Schippers Administratie!

In samenwerking met het boekhoudprogramma Informer, hebben wij een app gelanceerd voor onze klanten waarmee u altijd en overal uw administratie kan inleveren via de app of via de website. Zo heeft u inzicht in al uw openstaande en uitgeschreven verkoopfacturen, inkoopfacturen en offertes. Een dashboard waarin u kunt zien, het actuele bank en kas saldo, de omzet, de winst, de naar schatting te betalen BTW en nog een paar interessante gegevens. Daar bovenop kunt u met de app al uw in en verkoopfacturen aanleveren doormiddel van een foto of bestand (Bijvoorbeeld een bijlage in een e-mail). Wij verwerken deze aangeleverde stukken dan binnen de termijn wat met ons is afgesproken. Vanuit de app heeft u ook de mogelijkheid om de gegevens op te zoeken van al uw klanten en leveranciers en op korte termijn kunt u vanuit de app ook uw facturen opmaken.

Het gebruik van de app kan al vanaf € 5,- per maand, dit is echter wel zonder de kosten van de verwerking van de facturen en de aangiftes, enz,enz. Wij werken voornamelijk met een vooraf afgesproken prijs op jaarbasis. Bent u benieuwd wat het verzorgen van uw administratie bij ons kost? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Informer

Over de auteur

Joeri Schippers administrator

In september 2009 heb ik het bedrijf Schippers Administratie opgericht. Sinds dien heb ik vele ondernemers en particulieren mogen helpen met hun belastingaangifte en het aansturen van hun onderneming. Ik wil graag persoonlijk bij mijn klanten betrokken zijn waarbij er een wederzijdse vertrouwens relatie ontstaat. Klanten zijn niet alleen een nummer maar ook mensen met een eigen verhaal en ideeën. Vanuit die gedachten is de bedrijfsslogan: Persoonlijk & Betrouwbaar boekhouden" ontstaan. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om mijn klanten op de juiste wijze te informeren. De momenten waarvan ik het meest geniet zijn de adviesgesprekken met mijn klanten. Ik nodig u dan ook uit om eens langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een bak koffie/thee.