Bedrijfs Boekhouding

Schippers Administratie in Emmen verzorgt uw boekhouding in de regio Emmen op maat. Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw bedrijf en uw wensen. Wij zijn erg flexibel en kunnen ons goed aan de wensen van de klant aanpassen.Zo kunt u uw hele administratie aan ons uitbesteden maar ook een gedeelte zelf blijven doen. En met het online boekhouden heeft u 24 uur per dag een actuele overzicht van hoe u bedrijf er voor staat. Levert u uw boekhouding digitaal aan of bent u nog van de bonnetjes in de schoenendoos? Geen probleem, wij passen ons aan uw wensen aan.

Zit u niet op onverwachtse en onduidelijke rekeningen van uw boekhouder te wachten? Schippers Administratie werkt met een vooraf afgesproken prijs per boekjaar. Hierdoor weet u vooraf al waar u aan toe bent. Extra werkzaamheden? Wij informeren u vooraf over de kosten.

Mist u bij uw huidige boekhouder een stuk advisering? Dan bent u bij Schippers Administratie in Emmen op uw plaats. Wij adviseren u voordat u erom vraagt. Zo hebben wij bijvoorbeeld na afronding van elk boekjaar een adviesgesprek met onze klant. Heeft u tussendoor vragen? Bel of e-mail ons gerust want advies is bij ons altijd gratis.

Met welke boekhoudprogramma's werken jullie?
Wij werken met 3 verschillende soorten boekhoudprogramma’s:
Snelstart dit is zowel een offline als online programma, voor het werken in de administratie is altijd software op de lokale computer vereist. Wel is er online inzage mogelijk in de belangrijkste bedrijfscijfers en kan de administratie online worden gezet(inzage en bewerken vanaf meerdere computers). Binnenkort kan men hier ook online factureren.
Informer dit is een geheel online programma tezamen met een eigen app van Schippers Administratie. De app is geschikt voor Apple en Andriod telefoons en bevat de mogelijkheid voor het inleveren van administratie en inzicht in bedrijfscijfers, offertes, verkoopfacturen en relaties.
E-Boekhouden een geheel online boekhoudprogramma.
Bij alle 3 de programma’s is samenwerking met ons als boekhoudkantoor mogelijk.

 

Kan ik een deel van de administratie zelf in jullie boekhoudsoftware inboeken?
Het is zeker mogelijk om met ons samen te werken in verschillende boekhoudprogramma’s. Schippers Administratie bied de mogelijkheid tot online samenwerken, online inzage in bedrijfscijfers en wij hebben zelfs een eigen app voor Apple en Andriod telefoons voor het inleveren van administratie en inzage in de bedrijfsadministratie. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

Offerte-aanvragen-Button