Belastingaangifte 2017

doorJoeri Schippers

Belastingaangifte 2017

Nu voor alle nieuwe klanten € 10,- korting op de belastingaangifte.* Schippers Administratie heeft jaren lange ervaring met belastingaangiftes voor bedrijven en particulieren. Daarom kunt u uw aangifte met een goed gevoel aan ons overlaten.

Ook voor een particulier kan een belastingaangifte ingewikkeld zijn. Wij zijn zeer goed op de hoogte van alle aftrekposten en fiscale wetgeving, waardoor u vaak meer geld terugkrijgt of minder hoeft te betalen dan als uzelf de aangifte had ingevuld. Wij zijn een professioneel kantoor met rechtstreekse certificaten met de belastingdienst. Daarom hebben wij geen inlogcodes of DIGID nodig om uw aangiftes te kunnen indienen.

Wij kunnen u ook helpen met nadere uitleg over een belastingaanslag of het indienen van bezwaren. Er zijn bij ons twee mogelijkheden betreft de uitvoer van de aangiftes. Wij kunnen deze aangifte bij ons op kantoor verzorgen, zowel zonder u als samen met u of bij u thuis, dit laatste kan eventueel ook in de avonduren. Afhankelijk daarvan zijn er prijsverschillen.

Voor meer informatie zie onze pagina Belastingaangiftes particulieren

*Voorwaarden kortingsactie:
– U bent momenteel geen klant bij ons
– Het gaat om een particulieren belastingaangifte
– De korting geldt per persoon

Over de auteur

Joeri Schippers administrator

In september 2009 heb ik het bedrijf Schippers Administratie opgericht. Sinds dien heb ik vele ondernemers en particulieren mogen helpen met hun belastingaangifte en het aansturen van hun onderneming. Ik wil graag persoonlijk bij mijn klanten betrokken zijn waarbij er een wederzijdse vertrouwens relatie ontstaat. Klanten zijn niet alleen een nummer maar ook mensen met een eigen verhaal en ideeën. Vanuit die gedachten is de bedrijfsslogan: Persoonlijk & Betrouwbaar boekhouden" ontstaan. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om mijn klanten op de juiste wijze te informeren. De momenten waarvan ik het meest geniet zijn de adviesgesprekken met mijn klanten. Ik nodig u dan ook uit om eens langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een bak koffie/thee.