Home

Welkom op de website van Schippers Administratie Emmen.

Een betrouwbaar administratiekantoor in Nieuw-Weerdinge waar de mensen persoonlijk bij u betrokken zijn.

Ons kantoor verzorgd administratie voor bedrijven in de regio Drenthe en Groningen. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de plaatsen Emmen, Hoogeveen, Assen, Stadskanaal en Veendam. Wij verzorgen  uw administratie op maat, afhankelijk van uw wensen kunnen wij onze werkzaamheden daarop aanpassen. Onze visie is om bij u, als ondernemer , persoonlijk betrokken te zijn en eerlijk werk te leveren voor een eerlijke prijs. Door onze ervaring kunnen wij uw bedrijfsadministratie in de juiste banen leiden en u informeren over mogelijke verbeteringen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid dat u een gedeelte van uw administratie zelf blijft doen, bijvoorbeeld het inboeken van de facturen. Ook is het mogelijk uw administratie digitaal aan te leveren en te verwerken.

Altijd inzage in uw administratie? Met ons online dashboard heeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week een overzicht hoe u bedrijf er voor staat. Geen zin om s’avonds na een lange werkdag nog facturen te maken? Factureer in onze online omgeving en uw klant heeft u factuur op de e-mail nog voordat u wegrijdt. Bent u op zoek naar een boekhouder die u adviseert voor u erom vraagt? Dan bent u bij Schippers Administratie op de juiste plaats.

Ook voor particulieren verrichten wij graag de belastingaangiftes zoals bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting, overlijdensaangifte, erfbelasting, emigratie(M-biljet) en de buitenland aangifte(C-Biljet). Tevens kunt u bij ons terecht voor het aanvragen of wijzigingen van toeslagen, zoals de zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budeget en de kinderopvangtoeslag. Ook particulieren ontvangen bij ons alle benodigde zorg en aandacht.